'Merkezefendi Geleneksel Tip Festivali'nin 22'Ncisi 'Online' Olarak Düzenlenecek

'Merkezefendi Geleneksel Tip Festivali'nin 22'Ncisi 'Online' Olarak Düzenlenecek

Merkezefendi Geleneksel Tip Festivali’nin 22’incisi 11-13 Haziran tarihleri arasinda gerçeklesecek. Festival etkinlikleri pandemi kurallari nedeniyle, Zeytinburnu Belediyesi’nin sosyal medya ve Youtube hesaplari üzerinden izleyicilere online olarak aktarilacak.

Zeytinburnu Belediyesi’nin 21 yildir düzenledigi “Merkezefendi Geleneksel Tip Festivali” geçen yil oldugu gibi bu sene de pandemi tedbirleri nedeniyle online olarak düzenlenecek. 11 - 13 Haziran 2020 tarihleri arasinda gerçeklesecek olan festival 3 gün boyunca çesitli programlara ve konserlere ev sahipligi yapacak. Festivaldeki tüm etkinlikler Zeytinburnu Belediyesi’nin Twitter, Facebook, Instagram ve Youtube kanallari üzerinden canli olarak yayinlanacak.

Merkezefendi Geleneksel Tip Festivali’nin ilk günü, Serdar Tuncer’in sunumu ve ülkemizin sevilen hafizlarinin katilimiyla Merkez Efendi’yi Anma Gecesi’yle baslayacak. Festivalin 2’nci günü saat 10.00 ile 16.00 arasi “Geleneksel Tip Konusmalari”na ev sahipligi yapacak. Son gün ise, sevilen sanatçi Bahadir Tatliöz, festivale veda konseriyle en güzel sarkilarini izleyiciler için seslendirecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile