Merkezefendi Gençlik Festivali Coskuyla Basladi

Merkezefendi Gençlik Festivali Coskuyla Basladi

Merkezefendi Belediyesi tarafindan ikincisi düzenlenen ‘Merkezefendi Gençlik Festivali’ büyük bir cosku ile basladi. Binlerce kisinin katildigi festivalde konusan Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, coskulu kalabaliga tesekkür etti.



Kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Merkezefendi Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen Gençlik Festivali vatandaslarin yogun katilimiyla basladi.

Üç gün sürecek olan festivalin ilk gününde sahne alan, Türkiye’nin sevilen grubu Yeni Türkü Denizlililere unutulmaz bir aksam yasatti. Tam bir festival havasinda geçen organizasyonda birbirinden güzel sarkilari seslendiren Yeni Türkü enerjisi ile adeta Denizli’yi costurdu. Binlerce vatandas, sarkilara eslik ederek festival coskusunu doyasiya yasadi.

Yeni Türkü’nün öncesinde ise Kafa Denk grubu ve Merkezefendi Belediyesi Orkestrasi sahne aldi. Ilk günden muhtesem cosku ve kalabalikla baslayan Gençlik Festivali’nin ikinci gününde (28 Agustos Pazar) Tanju Günes ve Bir Kisi Arkeolog sevenleri ile bulusarak konser verecek.

Merkezefendili vatandaslara unutulmayacak bir gün yasattiklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Bize olan desteginiz ve enerjiniz bizi çok iyi motive ediyor. Her gün sizin için proje ve sosyal etkinlikler yaratmaya devam ediyoruz. Ikincisini düzenledigimiz Merkezefendi Gençlik Festivalimizde bu güzel yüreklerin burada olmasi hepimizi mutlu ediyor. Yasaklara karsi milli bayramlarimizi büyük bir coskuyla kutluyoruz, kutlamaya da devam edecegiz. Merkezefendimiz Türkiye genelinde marka degeri olan bir ilçe ve bu marka degeri de sizlerle birlikte üstlere tasimaya çalisiyoruz. Dört gün boyunca sizlerle birlikte keyifli anlar ve dakikalar yasayacagiz. Sevdiginiz sanatçilar, sizlerle yan yana eglenerek bu sikintilari unutmaya çalisacagiz. Sizlere yakisir sekilde çalismaya devam edecegiz. 30 Agustos Zafer Bayrami ile birlikte dört gün sürecek olan festivalimiz büyük coskuyla kutlayacagiz. Saat 20.00’da baslayacak olan fener alayimiz ve sonrasindaki Haluk Levent konseri ile sizlerle beraber olacagiz. Sahne alan tüm gruplarimiza ve bizleri yalniz birakmayan vatandaslarimiza tesekkür ediyor, herkese iyi eglenceler diliyorum“ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile