Merkezefendi Halk Süt 3 Yasinda

Merkezefendi Halk Süt 3 Yasinda

Denizli’de, Merkezefendi Belediyesi’nin çocuklarin gelisimine katki saglamak amaciyla baslattigi ‘Merkezefendi Halk Süt’ projesi 3. Yilini doldurdu.



Sosyal belediyecilik anlayisi ile 2019 yilinda hayata geçirilen ‘Merkezefendi Halk Süt’ çocuklara ulasmaya devam ediyor. Ilçedeki 2 ile 5 yas arasindaki çocuklarin, lezzetli ve dogal süt içmesini saglayan ‘Merkezefendi Halk Süt’ projesi sayesinde her dört çocuktan üçüne süt ulastiriliyor. Sütün fiyatinin sürekli arttigi zorlu ekonomik sartlarda, Merkezefendili çocuklar için her ay ücretsiz yaklasik 40 ton lezzetli ve dogal süt, ekipler tarafindan hanelere teslim ediliyor. Üç yilda toplam tam 1 milyon litrenin üzerinde ‘Merkezefendi Halk Süt’ çocuklara ulastirildi.

“Çocuklarimizin her zaman yanindayiz”

Çocuklarin daha saglikli büyümeleri için süt dagitimina araliksiz devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “2019 Ekim ayinda baslattigimiz Merkezefendi Halk Süt projemiz üç yasini doldurdu. ‘Merkezefendi Halk Süt’ sayesinde hem ailelerimizi hem de çocuklarimizi mutlu ediyoruz. Saglikta esitlik anlayisi ile çocuklarimizin süt ihtiyacini karsiliyoruz. Dogal ve lezzetli süt içebilmek her çocugun hakki. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz için çalismaya var gücümüzle devam ediyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile