Merkezefendi Lavanta Bahçeleri Ziyaretçilerini Bekliyor

Merkezefendi Lavanta Bahçeleri Ziyaretçilerini Bekliyor

Merkezefendi Belediyesi’nin Lavanta Bahçesi, ziyaretçilerini bekliyor. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Ailesiyle birlikte güzel vakit geçirip fotograf çekilmek isteyen ve bu güzel kokuyu içine çekmek isteyen tüm hemsehrilerimizi Lavanta Bahçemize bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nce geçtigimiz yillarda Yenisafak Mahallesi’ne yapilan Lavanta Bahçesi güzel kokusu ve görüntüsüyle ilçeye ayri bir renk katiyor. 35 dekarlik alandan olusan bu özel bahçe, seyir teraslari, yürüyüs yollari ve fotograf çekilecek objelerle ziyaretçilerine hizmet veriyor. Içerisinde 15 bin lavanta bitkisi ve adaçayi bulunan Lavanta Bahçesi’ne vatandaslar büyük ilgi gösteriyor. Bu sezonda Lavanta Bahçesi’nde bulunan Merkezefendi Belediyesi Lavanta Kafe de faaliyete geçerek hizmet vermeye basladi.

Lavanta Bahçesi’ni ilçeye kazandirdiklari için mutlu olduklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Lavanta Bahçemiz mis kokusu ve görüntüsü ile hemsehrilerimizin keyifli vakit geçirmesini sagliyor. Merkezefendimize böyle güzellik kattigimiz için mutluyuz. Ilçemize bu güzel bahçemiz ile renk katiyoruz. Merkezefendi’yi daha yasanabilir, daha renkli ve daha güzel bir ilçe haline getirme hedefiyle çalisiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile