Merkezefendili Minik Ögrenciler Gelecege Hazirlaniyor

Merkezefendili Minik Ögrenciler Gelecege Hazirlaniyor

Merkezefendi Belediyesi tarafindan Sevindik ve Muratdede Mahallesi’ne kazandirilan kreslerde yeni dönem egitimleri basladi.



2019 yilindan bu yana egitim ve ögretime önemli desteklerde bulunan Merkezefendi Belediyesi, hizmete açtigi kresler ile hem çalisan annelere kolaylik sagliyor hem de çocuklarin gelisimine katkida bulunuyor. Muratdede Mahallesi’ndeki Merkezefendi Belediyesi Gamateks Osman Aydinli Gündüz Bakimevi ile Sevindik Mahallesi’ndeki Nuran-Mesut Uzunoglu Gündüz Çocuk Bakimevi’nde yeni egitim ögretim dönemi basladi.

Kreslerde egitim gören minik ögrencilere ögretmenler tarafindan okul öncesi egitim verilerek gelisimlerine katki saglaniyor.

“Çocuklar hem ögreniyor hem egleniyor”

Kreslerde yeni dönemin basladigini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Civil civil bakislari, hiç bitmeyen enerjileri ile çocuklarimiz, eglenirken ögreniyor, ögrenirken kesfediyor. Adil bir egitim ile mutlu bir gelecege adim adim ilerliyor. Bizler de onlarin gelecegi için durmaksizin çalismaya devam ediyoruz. Bu merkezlerimizdeki amacimiz daha ilkokula bile baslamayan çocuklarimizi çagdas, Atatürk ilke ve inkilaplarina bagli, vatanini, bayragini ve milletini seven çocuklar yetistirmek. Annelerin isini kolaylastirmak. Gönül rahatligi ile çocuklarini emanet ederek çalisabilecekleri bir ortamda sagliyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile