Mersin Büyüksehir Belediyesi, 106 Yeni Çim Biçme Makinesi Aldi

Mersin Büyüksehir Belediyesi, 106 Yeni Çim Biçme Makinesi Aldi

İçel Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesine 106 yeni çim biçme makinesi alindi. Yeni makineler, çim biçme islemlerinde kullanilmaya baslandi. Yenilenen ekipmanlariyla hizmetlerini güçlendiren Büyüksehir Belediyesi, bu makinelerden 10 tanesini Kültür Park bünyesine aldi.

İçel Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, ekonomik ömrü tamamlanan ekipmanlari dönüstürüp farkli alanlarda degerlendiren belediye, bir taraftan da hizmet kalitesini yeni ekipmanlarla güçlendiriyor. Kültür Park basta olmak üzere kentin her noktasinda parklari ve bahçeleri güzellestiren Büyüksehir personeli, çim biçme isleminde kullanilmak üzere alinan 106 yeni makineyi sahaya sürdü.

“Yeni ekipmanlarla daha güçlü ve hizli hizmet için çalismaya devam edecegiz”

Park ve Bahçeler Dairesinin Kültür Park saha sorumlusu Tümer Bal, alinan makinelerin detaylarindan bahsederek, “İçel genelinde belediyemize 6 adet çim traktörü, 50 adet çim biçme makinesi ve 50 adet sirt motoru kazandirdik. 2 adet çim traktörü, 4 adet çim biçme makinesi, 4 adet de sirt motoru Kültür Park’a geçti. Amacimiz, halkimiza en iyi hizmeti en hizli sekilde sunmak” dedi.

Kültür Parkin bir cazibe merkezi oldugunu ifade eden Bal, “Halkimiz da buraya yogun talep gösteriyor. Burada ekipmanlarimizi güçlendirirken personel egitimlerimizi de gerçeklestiriyoruz. Makinelere ve bitkiye dair egitimler veriyoruz. Yeni ekipmanlarla halkimiza daha güçlü, daha hizli hizmet için çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile