Mersin Büyüksehir Belediyesinden Ihtiyaç Sahipleri Için Kurban Bagisi Kampanyasi

Mersin Büyüksehir Belediyesinden Ihtiyaç Sahipleri Için Kurban Bagisi Kampanyasi

İçel Büyüksehir Belediyesi, yaklasan Kurban Bayrami dolayisiyla ihtiyaç sahipleri için kurban bagisi kampanyasi baslatti.

Belediyeden yapilan açiklamada, faaliyete geçtigi günden bu yana nakdi yardim ile beraber, giysiden gida yardimina, hijyen ve saglik ürünlerinden oyuncak yardimina kadar pek çok alanda vatandaslar tarafindan bagis yapilmasina ve alinmasina imkan sunan birizberaberiz.org’da bu sefer de Kurban Bayrami için bagis toplanacagi bildirildi.

Ihtiyaç sahibi vatandaslara ulastirilmasi maksadi ile kurban bagisinda bulunmak isteyen hayirseverlerin adres üzerinden yardimlarini yapabilecegi ifade edildi. Isteyen vatandaslarin 8 bin 500 TL ödeyerek bir adet kurban bagisinda bulunabilecekken, isteyenlerin de 320 TL ödeyerek 1 kilogram pay et bagisi yapabilecegi aktarildi. Birizberaberiz.org adresi üzerinden Kurban Bayrami’na kadar yapilacak olan kurbanlik ve pay et bagislari, ihtiyaç sahibi vatandaslar için Büyüksehir Belediyesi ashanesinde hazirlanan yemeklerde kullanilacagi ve hazirlanan yemeklerin de ekipler tarafindan ihtiyaç sahibi vatandaslara ulastirilacagi belirtildi.

Kampanya ile ilgili sosyal medya üzerinden vatandaslara destek çagrisinda bulunan Baskan Vahap Seçer, “Milletçe Kurban Bayrami’ni karsiliyoruz. Bu bayramda kurban bagislarinizi bekliyoruz. Isterseniz birizberaberiz.org adresinden kurban bagislari yapabilirsiniz. Isterseniz istediginiz kadar et miktarini bagis yapabilirsiniz. Isterseniz de ashanemize bizzat basvurarak kurbanlarinizi oraya teslim edebilirsiniz. Bagislariniz kabul, bayraminiz kutlu olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile