Mersin'de 1 puanlık sevinç

Mersin İdmanyurdu Bank Asya 1. Lig'de karşılaştığı Kardemir Karabükspor'dan aldığı 1 puan için mutlu.

Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, hafta boyunca Kardemir Karabükspor maçından puan almanın hesaplarını yaptıklarını ve amaçlarına ulaştıklarını söyledi.

Lider ile deplasmanda yaptıkları maçta çok iyi mücadele sergilediklerini anımsatan Kahramanlı, ''Dişe diş mücadele ettik. Galibiyet için her iki takım da çok çaba sarf etti. Ancak, her iki takım da yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedi. Kardemir Karabükspor karşısında aldığımız 1 puan, 3 puan değerinde. Futbolcularımı kutluyorum'' dedi.

Ligin tamamlanmasına 5 hafta kaldığını ve her maçın ayrı bir önem arz ettiğini vurgulayan Kahramanlı, ''Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Kalan maçlarımızda en iyi futbolu sergileyerek alacağımız puanla ligde kalmayı planlıyoruz'' diye konuştu.

Kahramanlı, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların morallerinin yerinde olduğunu da ifade ederek, hafta sonu konuk edecekleri Karşıyaka maçının hazırlıklarına başlanıldığını kaydetti.


Teknik direktör Ergün Penbe ise ligin sonu yaklaştıkça her maçın ayrı bir önem kazandığını söyledi.

Penbe, ''Ligde kalan 5 maçımız da final maçı konumunda. Kardemir Karabükspor engelini 1 puanla aştık. Şimdi, konuk edeceğizim Karşıyaka'yı yenerek, üst sıralara yükselmeye devam edeceğiz. Fikstür avantajı bizden yana. 3 maçımızı içeride, 2 maçımızı deplasmanda oynayacağız. Bu maçları en iyi şekilde değerlendirerek, rahat bir nefes almak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile