Mersin'de Alt Yapı Çalışmaları

Mersin'de Alt Yapı Çalışmaları

İçel Büyükşehir Belediyesi, yol standartlarının iyileştirilmesi için birçok köy ve mahallede, tarım arazisi içerisinden geçen ulaşım yollarında sathi asfalt kaplama hazırlık çalışması gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında, Kazanlı Mahallesi’nde 3 bin 200 metre, Karacailyas Mahallesi’nde 6 bin 500 metre tarım arazisi yolu ile Bozon, Homurlu ve Çiviçukuru köy yollarında sathi asfalt hazırlık çalışmaları başladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmetlerin sürdürüldüğünü ve başlatılan çalışmaların planlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Özcan, “Bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma alanı içerisinde bulunan ana cadde ve bulvarların asfaltlama çalışmasını büyük ölçüde tamamladık. Yaz sezonuyla birlikte çalışmalarımıza hız vermiştik ve kış gelene kadar birçok hizmet tamamlanmış olacak. Böylece halkımızı yazın tozdan, kışın çamurdan kurtararak rahat bir şekilde ulaşım imkanı sağlamış olacağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek ve yaklaşık 15 gün içerisinde tamamlanacak" dedi.

Özcan ayrıca, Kedi Barınağı Yolu’nda 600, Galericiler Sitesi’nde bin 700, Bağcılar Sadamir’de 600, Bekirde Mehir Beton’da bin 500, Esenler köyünde 600, 155’inci Caddede bin, Çukurkeşlik köyünde iki bin, Hamzabeyli köyünde 500, Dalakderesi köyünde 2 bin, Dorukkent’de bin 500 ve Tarsus’un Reşadiye Mahallesi’nde bin 200 metre ulaşım yolunun sathi asfalt çalışmalarının tamamlandığı bilgisini verdi.

İçel Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu hizmetlerden memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise, “Yazın tozdan seraların içine giremiyorduk, bütün ürünlerimiz de zarar görüyordu. Kışın ise çamurdan çocuklarımızı okula gönderirken çok zorluk çekiyorduk. İçel Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu asfalt çalışmaları ile artık çok rahata kavuşacağız" dediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile