Mersin'de Göçmen Kaçakçisi 6 Süpheli Tutuklandi

Mersin'de Göçmen Kaçakçisi 6 Süpheli Tutuklandi

İçel merkezli 5 ilde göçmen kaçakçiligi yapan sahislara yönelik gerçeklestirilen operasyonda gözaltina alinan 7 süpheliden 6’si çikarildigi mahkemece tutuklandi. Bir sahis ise sinir disi edilmek üzere serbest birakildi.

Alinan bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele ve Hudut Kapilari Sube Müdürlügü ekipleri, göçmen kaçakçiligi ve düzensiz göçle ilgili çalisma baslatti. Yapilan çalismalarda Suriye-Türkiye-Bulgaristan rotasi üzerinden göçmen faaliyetleri yürüten 15 süpheli tespit edildi. Bunun üzerine İçel merkezli Istanbul, Sakarya, Kayseri ve Adana’da es zamanli operasyon düzenlendi, 7 süpheli gözaltina alindi.

İçel Il Emniyet Müdürlügü’ne getirilen süpheliler islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Süphelilerden 6’si tutuklandi, 1’i ise sinir disi edilmek üzere serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile