Mersin'de Iki Kisiyi Yaralayan Zanli Adana'da Yakalandi

Mersin'de Iki Kisiyi Yaralayan Zanli Adana'da Yakalandi

İçel’de kendisine küfür ettigini öne sürdügü iki kisiyi yaraladigi iddiasiyla Adana’da yakalanan zanli tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, olay 29 Haziran’da İçel’in Toroslar ilçesinde meydana geldi. Kadir A. ile Tuncay Y., sokakta Batuhan K. ile karsilasti. Taraflarin arasinda küfürlesme nedeniyle baslayan tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Çikan arbedede Batuhan K., belinden çikardigi tabancayla Tuncay Y. ile Kadir A.’yi bacaklarindan yaraladi. Yaralilar kanlar içerisinde yere yigilirken, Batuhan K. ise motosikletle olay yerinden kaçti.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralilari, yapilan ilk müdahalesinin ardindan hastaneye götürdü. Polis ekipleri ise süphelinin Adana’ya kaçtigini tespit etti. Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, süphelinin merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi’ndeki bir evde saklandigi bilgisine ulasti. Belirlenen adrese baskin yapan polis, süpheli Batuhan K.’yi yakaladi. Polisin yaptigi aramada Batuhan K.’nin üzerinden 5 dolu fisek ele geçirildi.

Emniyete götürülen Batuhan K., ifadesinde, kendisine küfrettikleri gerekçesiyle Kadir A. ile Tuncay Y.’yi vurdugunu öne sürdü. Islemleri tamamlanan Batuhan K. sevk edildigi adliyede, çikarildigi mahkemece tutuklandi. Hastanede tedavi gören yaralilarin ise hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile