Mersin'de polise bıçaklı ve taşlı saldırıda bulunan 5 çocuk tutuklandı

Mersin'de geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yasadışı terör örgütü mensubunun cenazesinin kaldırması sırasında Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak'ı bıç

Mersin'de geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yasadışı terör örgütü mensubunun cenazesinin kaldırması sırasında Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak'ı bıçaklayan ve 4 polisi de yaralayan 5 çocuk tutuklandı.

Terör örgütü yandaşının cenazesinin Güneykent Mezarlığına defnedilmesi esnasında, terör örgütü yandaşlarınca Selen Kavşağında polislere saldırmıştı. Olay sonrasında mobese görüntülerini izleyen Terörle Mücadele ekipleri düzenledikleri operasyonlarla meydana gelen yaralama olayına karıştıkları tespit edilen yaşı küçük 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada, toplumsal olaylarda kullanılan sapanlar ve bilyeler bulunarak el konuldu.

Bölücü terör örgütü kapsamında suçta kullanılan şahıslar Mersin genelinde zaman zaman meydana gelen toplumsal olaylara katıldıklarını, bu olaylarda terör örgütü lehine slogan, taş, sapan ile bilyeler attıklarını itiraf etti. Şahısların yapılan sorguları sonucunda 9 Ekim Cumartesi günü Hal Mahallesi 6025 Sokak üzeri Akatoğulları Fırını önünde terörle mücadele şubesine ait bir araca molotof kokteyli atılması, araçta bulunan (3) personelin hafif bir şekilde yaralanması olayı da aydınlatıldı. Terör ekipleri araca saldırıyı gerçekleştiren şahısları yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile