Mersin'de Sahte Doktor Yakalandi

Mersin'de Sahte Doktor Yakalandi

İçel’de bir sahis, hastane görevlilerine kendisinin anestezi doktoru oldugunu söyleyerek, önlük temin etmek için çocuk yogun bakim ünitesine giris yapmaya çalistigi esnada, sahte doktor oldugunu anlasilarak yakalandi.

Alinan bilgiye göre, M.K.U. isimli sahis hastane görevlilerine kendini anestezi doktoru olarak tanitti. Beyaz önlük giymek için çocuk yogun bakim ünitesine giris yapmaya çalisan süpheli, güvenlik görevlileri tarafindan fark edildi. Süphelinin doktor olmadigini anlayan güvenlik ekipleri, sahsi yakalayarak polise teslim etti.

Doktorluk meslegini çok merak ettigi için böyle bir ise kalkistigini söyledigi ögrenilen M.K.U., KBB polikliniginde muayene olabilmek için bos olan baska bir odadan doktor önlügü aldigini ve bu önlükle kendisini KBB doktoruna doktor olarak tanittigini itiraf etti.

Eve gittiginde ise doktorlugun nasil oldugunu merak ettigi için gece 24.00 siralarinda tekrar hastaneye döndügünü anlatan süpheli, hastaneye kadin dogum servisinden giris yapmaya çalistigi esnada doktor önlügünün içerisindeki takip cihazi alarmi çalinca hastane güvenlik görevlilerine saglikçi oldugunu, bugün gündüz muayene olurken önlüklerin karistigini ve önlügü birakmak için geldigini söyledigini ve oradan ayrildigini söyledigi ögrenildi. Daha sonrasinda çocuk yogun bakim ünitesi bina girisinde bulunan görevlilerine anestezi uzmani oldugunu belirterek önlük temin etmeye çalistigini ifade eden süpheli, o esnada hastane güvenlik görevlileri tarafindan fark edilip yakalandigini aktardigi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile