Mersin‘deki Emekli Polis Dehşeti

Mersin‘deki Emekli Polis Dehşeti

Mersin‘de bu sabaha karşı emekli polis memurunun bayan arkadaşını tabanca ile vurarak öldürmesi olayı ile ilgili soruşturma sürüyor. Yapılan otopsi neticesinde öldürülen kadının başına 2 mermi isabet ettiği belirlendi.

Bu sabaha karşı Mahmudiye Mahallesi Zeytinlibahçe Caddesi üzerinde meydana gelen ve polise oldukça zor anlar yaşatan cinayetle ilgili olarak ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Gözaltına alınan şüphelinin sorgusu ve yapılan araştırma sonrası, emekli polis memuru Kemal S.‘nin (52), bir barda çalıştığı belirlenen Melihan Karaduman (37) ile yaklaşık 6 aydan bu yana birlikte olduğu ve bu birlikteliğin kısa süre önce sona erdiği öğrenildi. Olay gecesi Melihan Karaduman‘ın emekli polis Kemal S.‘yi telefonla

arayarak görüşmek istediğini söylediği, bunun üzerine Kemal S.‘nin kadının kaldığı otele geldiği belirtildi. Otel önünde çiftin ayrılma meselesi yüzünden tartıştıkları, çıkan tartışma sırasında Melihan Karaduman‘ın, Kemal S.‘nin eşine küfredip kendisine de hakeret ettiği iddia edildi. Eşine küfredilmesini hazmedemeyen emekli polis memurunun da öfkelenerek Melihan Karaduman‘ın başına 2 el ateş ederek öldürdüğü ileri sürüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile