Mersin'deki Uyusturucu Operasyonunda 23 Süpheli Gözaltina Alindi

Mersin'deki Uyusturucu Operasyonunda 23 Süpheli Gözaltina Alindi

İçel’de 500 polisin katilimi ile 50 adrese düzenlenen hava destekli operasyonda 23 süpheli gözaltina alinirken, çok miktarda uyusturucu ve silah ele geçirildi.

İçel Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde yürütülen sorusturma çerçevesinde, ulusal ve uluslararasi boyutta uyusturucu madde ticareti yaptiklari tespit edilen süphelilere yönelik 50 adrese es zamanli operasyon düzenlendi.

Helikopter destekli 500 polisin katilimi ile düzenlenen operasyona, özel harekat polisleri de katildi.

2022 yilinin İçel’deki en büyük uyusturucu operasyonu oldugu ifade edilen operasyon çerçevesinde, önceden belirlenen adreslere sok baskinlar yapildi. H.E., A.T., C.E., K.K., M.Ö., A.K., M.T., M.S., M.K., Y.Ö., Y.T., D.Y., A.Ö., M.Y., A.A., H.E.C., C.Ç., I.B., M.A., H.K., F.Ö., Y.S. ve C.K adli 23 süphelinin gözaltina alindigi operasyonlarda, 12 kilo 340 gram uyusturucu madde, 4 bin 671 adet uyusturucu hap, 80 Hint keneviri, 2 ruhsatsiz tüfek ve 1 silah ile 25 fisek ele geçirildi.

Süphelilerin ayni zamanda terör örgütlerine finansman sagladiklari kaydedilirken, operasyon çerçevesinde PKK terör örgütü süphelisi oldugu iddiasiyla Tarsus ilçesinde 2 kisi gözaltina alindi.

Sorusturmanin sürdügü bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile