Mersin Gençlik Festivali 21-22 Ekim'de

Mersin Gençlik Festivali 21-22 Ekim'de

İçel Büyüksehir Belediyesinin, gençlerin doyasiya eglenebilmeleri için düzenledigi ilk Gençlik Festivali, 21-22 Ekim tarihlerinde Özgecan Aslan Baris Meydani’nda yapilacak.

Pop müzigin sevilen isimlerinden Irem Derici 21 Ekim’de saat 22.00’de İçel’de sevenleriyle bulusacak ve sevilen sarkilarini İçelli gençler için seslendirecek. Saat 19.00’da baslayacak olan programda ana sahnede MC Halil Bal, DJ Öznur Uyanik, MC Halil Bal-DJ Orkun Sofuoglu gençlerle bulusacak. Irem Derici’den önce ise saat 20.30’da Berkcan Güven sahne alacak. Performans sahnesi ve aktivite alaninda ise, DJ performanslari, en ilginç fotograf yarismasi, Eda Karadogan Cosplay Workshop ve Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi etkinlikleri olacak. 22 Ekim’de ise tarzi ve sarkilari ile en sevilen rock gruplarindan olan Duman sahnede olacak. Saat 21.00’de baslayacak olan Duman konserinin ardindan saat 23.00’te Deeperise sahne alacak. Yine saat 19.00’da baslayacak olan konser programinda sirasiyla, MC Halil Bal, DJ Öznur Uyanik, MC Halil Bal-DJ Orkun Sofuoglu sahne alacak.

Tüm gün sürecek olan performans sahnesi ve aktivite alaninda da DJ performanslari, Melodi Kizilgün/Anime-Oyun Trivia ve Ödüllü Cosplay Show olacak. Konserlerin yani sira alanda kurulacak olan çadirlarda ayak voleybolu, retro oyunlar istasyonu, langirt, basket, pubg gibi birbirinden eglenceli oyunlar ve etkinlikler gençleri bekliyor olacak. Detaylara mersin.bel.tr ve TEKSIN uygulamasi üzerinden ulasilabilir. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskani Emrullah Taskin, İçel’de yasayan ve İçel’e yeni gelen gençlerin kaynasmasi için degisik etkinlikler yaptiklarini belirterek, “İçel Büyüksehir Belediyesi olarak ilimizde üniversite kazanip da okumaya gelen gençlerimizi, burada en iyi sekilde agirlamaya çalisiyoruz. Baska sehirlerden kentimize gelen gençlerin birbirleriyle kaynasmalari ve burada kendilerini aile ortaminda hissetmeleri için bir dizi etkinlikler yapiyoruz” dedi.

Bu etkinliklerden biri olan Gençlik Festivali çerçevesinde önemli sanatçilari İçel’de gençlerle bulusturacaklarini sözlerine ekleyen Taskin, “Bu sanatçilardan gençler tarafindan çok begenilen Irem Derici 21 Ekim’de, Duman grubu da 22 Ekim’de sahne alacak. Ayrica sportif etkinlikler var. Gençlere yönelik dijital spor oyunlari var. Festivalimiz içerisinde mini söylesiler de yer alacak. Kisacasi dolu dolu bir festival olacak. Bütün gençleri, özellikle üniversite gençligini bu festivale bekliyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile