Mersin İtfaiyesi Çalışmaları

İçel Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, 2016 yılının ilk 3 aylık döneminde bin 784 olan görev hizmet sayısı, 2017 yılının ilk 3 aylık döneminde 2 bin 96 oldu.

İtfaiye Daire Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 6 adet müdürlük, 14 grup amirliği ve bu amirliklere bağlı 16 istasyon, 105 araç ve 666 personelle, hizmet vermeye devam ediyor.

İçel Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin 2016 yılı ilk 3 aylık döneminde bin 784 olan görev hizmet sayısı, 2017 yılının ilk 3 aylık döneminde 2 bin 96 ile daha fazla mesaiyle vatandaşların yanında oldu.

Üç temel amacı hayat kurtarmak, mal kurtarmak ve çevreyi korumak olan İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, canlı arama kurtarma çalışmalarındaki etkinliği arttırmak amacıyla K9 köpek eğitim birimini kurup ve bu konudaki çalışmalarına da başladı.

Sosyal proje kapsamında, gönüllü itfaiyecilik çalışmalarına da devam eden İçel İtfaiyesi, bu projesiyle özellikle kırsal alanlarda meydana gelen yangınlarda etkinliğini arttırmayı hedefliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile