Merve Özbey Binlerce Kisiyi Alanda Birakarak Sehri Terk Etti

Merve Özbey Binlerce Kisiyi Alanda Birakarak Sehri Terk Etti

Çanakkale’nin Biga ilçesine bagli Karabiga Belde Belediyesi tarafindan düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsaminda Cumartesi aksami sahne almasi planlanan sanatçi Merve Özbey, sahnede güvenlik gerekçesini öne sürerek Karabiga’yi terk etti. Konser, iptal oldu. Merve Özbey’i izlemeye gelen binlerce kisi büyük hayal kirikligi yasadi.

Karabiga Belediyesi tarafindan düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsaminda 6 Temmuz Cumartesi aksami Karabiga’da gerçeklesmesi aylar öncesinden planlanan Merve Özbey konseri sanatçinin konsere dakikalar kala Karabiga’yi biranda terk etmesi ile iptal oldu. Merve Özbey gerekçe olarak sahnede güvenlik gerekçesini öne sürdü. Merve Özbey’i izlemeye gelen binlerce kisi ise büyük hayal kirikligi yasadi.

Konu ile ilgili yazili açiklama yapan Karabiga Belediye Baskani Ahmet Elbi, “Karabiga Belediyesi olarak 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsaminda düzenleyecegimiz Merve Özbey konseri, sarkicinin 27 Kisilik Darbuka Ritim Grubunun sahne aldigi sahnede “güvenlik” gerekçesini öne sürerek sahneye çikmamasi ve sehrimizi terk etmesi nedeniyle iptal olmustur. Konserlerde sahne kurulumu organizasyon firmasi tarafindan saglanmaktadir. Sarkici sosyal medya hesabindan yaptigi ilk duyuruda Belediyemizi suçlamis ancak hatasinin farkina vararak paylasimini silip organizatör firmayi hedef göstermistir. Sahnede görev alan kisiler ve halkimizin güvenligini güvenlik güçlerimiz saglamaktadir. Karabiga gibi huzurun ve güvenin timsali sehrimizde sarkici Merve Özbey’in böyle bir karar almasini akil tutulmasi olarak görüyor, konser alanini erken saatlerden itibaren dolduran ve saatlerce bekleyen, basta Karabigali hemsehrilerimiz olmak üzere uzak yakin birçok yerden sehrimize misafir olan halkimiza yapilmis haksizlik olarak görüyoruz. Yasattiklari ayip nedeniyle halkimizdan özür diliyor, 7’den 77’ye alani dolduran vatandaslarimizin vicdanina birakiyoruz” ifadelerini kullandi.

Karabiga Belediyesi tarafindan konunun yargiya tasinacagi bildirildi.

Organizasyon firmasi tarafindan ise gerekli bilirkisi raporunun kamuoyu ile paylasilacagi belirtildi.

Konserin iptal olmasinin ardindan sahneye kurulan dev ekranla binlerce kisi Türkiye-Hollanda maçini izledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile