Spor eğitmeni Songül Unay yönetiminde kadınlar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri aerobik, step, minder ve plates dersleri alıyor.
Kadınların spor yaptıklarında daha mutlu ve sağlıklı olduklarını söyleyen spor eğitmeni Umay, engelli bireylerin de spor sayesinde evlerinden çıkarak topluma karıştıklarını ve sporun tüm insanlar üzerinde olumlu etkileri olduğunu söyledi.
Sabah sporlarına katılan kadınlardan İrem Dursun, rahatsızlığı nedeni ile kendisini adeta evine kapattığını ve sporla yeniden hayata döndüğünü ifade ederek, "Ben eve kapanmıştım. Spora başlamadan önce evden dışarı çıkmıyordum, ciddi rahatsızlıklarım vardı. İnsanlardan kaçan eve kapanmış birisiydim. Hocamın sayesinde egsersizlerle birlikte yeniden hayata döndüm" diye konuştu.
Merzifonlu Kadınlar Engelleri Sporla Aşıyor
Merzifon Belediyesi, aralarında engelli bireylerin de bulunduğu 150 kadına spor hizmeti veriyor.



















