Mesai Arkadaslari Karakoç'u Son Yolculuguna Ugurladi

Mesai Arkadaslari Karakoç'u Son Yolculuguna Ugurladi

Geçirdigi kalp krizi sonucu vefat eden Efeler Belediyesi Yazi Isleri Müdürü Ali Karakoç (53) için belediye hizmet binasi önünde tören düzenlendi.



Efeler Belediyesi Yazi Isleri Müdürü Ali Karakoç dün gece geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybetti. Karakoç için Efeler Belediyesi hizmet binasi önünde tören düzenlendi.

Törene Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, birim müdürleri ve belediye personelleri katildi.

Karakoç’un ailesine bassagligi dileklerini ileten Baskan Atay konusmasinda, "Sabah haberi aldigimda büyük bir sok yasadim. Ali bey ile kisa bir süreçte birbirimizi tanima firsati bulduk. Onun görev yaptigi süre içerisinde ne kadar insancil, ne kadar iyi niyetli, ne kadar duygusal bir insan oldugunu gördük. Acimiz çok büyük. Allah geride kalanlara sabirlar versin, Allah rahmet eylesin" dedi.



Atay’in konusmasinin ardindan Karakoç için dua edilirken, çalisma arkadaslarindan helallik alindi. Duygusal anlarin yasandigi törenin ardindan Umurlu Mahallesi’ne götürülen Karakoç’un naasi ikindi namazina müteakip kilinacak cenaze namazinin ardindan Bayramyeri Mezarligi’nda topraga verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile