Meski'de Yeni Atamalar Yapıldı

Meski'de Yeni Atamalar Yapıldı

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu'nda emekli olan isimlerin yerine yeni atamalar yapıldı

  Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi ( MESKİ ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu ' nda emekli olan isimlerin yerine yeni atamalar yapıldı . Buna göre Sibel Yalçın , Selçuk Salcan ve Halis Aklar , yönetime dahil edilen isimler oldu . Yalçın ' ın , MESKİ ' nin kuruluşundan bu yana görev yapan ilk kadın yönetici olduğunun da altı çizildi .
MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen , yaptığı açıklamada , Gani Altınok , Caner Ural ve Necdet Özçağ ' ın emekli olmasıyla boşalan yönetim kurulu üyelikleriyle ilgili olarak , İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ' nün bakanlık onayıyla yönetimde 3 yıl boyunca görev yapacak isimlerin belirlendiğini açıkladı . Ülgen , MESKİ Halka İlişkiler Müdürü Sibel Yalçın ' ın yanı sıra inşaat mühendisi Selçuk Salcan ile yine inşaat mühendisi olan Halis Aklar ' ın yönetime giren isimler olduğunu dile getirdi .
Ülgen , " MESKİ , 21 . yüzyıl teknoloji standartlarını dünyayla birlikte yakından takip ederken , yönetimde de kendi alanında deneyimli , genel müdürlüğümüzü yakından tanıyan isimlerle çalışmayı ilke edindi . MESKİ Genel Müdürlüğü ' ne atanan Sibel Yalçın ve Halis Aklar , MESKİ ' de görev yapan ve kurumumuzu tanıyan arkadaşlarımız . Bugüne kadar da gerek Yalçın , gerekse de Aklar kurum bünyesinde önemli görevlerde bulundu . Bunun yanında yine kurumumuzda çalışmış olan Selçuk Salcan ' ın da atamalarını yaparak görev değişimini gerçekleştirmiş olduk " dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile