MESKI, Göçmen Kavsaginda Deplase Çalismalarina Devam Ediyor

MESKI, Göçmen Kavsaginda Deplase Çalismalarina Devam Ediyor

İçel Büyüksehir Belediyesinin yapimina baslayacagi “Göçmen Katli Kavsak Projesi”nin hazirlik çalismalari kapsamindaki alt yapi deplase faaliyetleri devam ediyor. MESKI Genel Müdürlügü tarafindan yapilan yagmur suyu ile içme suyu deplasesi çalismalari kapsaminda yol trafige kapatildi.

İçel Su ve Kanalizasyon Idaresi (MESKI) Genel Müdürlügü tarafindan yapilan yagmur suyu ile içme suyu deplasesi çalismalari hizla devam ediyor. Yenisehir ilçesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvari’nda yapilacak katli kavsak projesi öncesi deplase çalismalari sonucunda trafik akisi alternatif güzergâhlar üzerinden saglanmaya basladi.

Hüseyin Okan Merzeci Bulvari’nin 38. Cadde ile Nevit Kodalli Kavsagi arasi trafige kapatildi. Göçmen Kavsagi’nda yapilacak olan deplase çalismalari nedeniyle 3 Kasim’dan itibaren trafigin 10-12 gün boyunca kapali olacagi tahmin ediliyor. Vatandaslarin magdur olmamasi için trafik akisi yeni olusturulan baglanti yollarindan saglanmaya basladi.

Dogu gelis için vatandaslar, Okan Merzeci Bulvari’ndan 38. Cadde kuzeye dogru gidip, halk arasinda 2,5 Çevre Yolu olarak bilinen kavsaga girip, orada bati istikametine dogru Nevit Kodalli Kavsagi’ndan güneye inip tekrar Okan Merzeci Buvari’na katilabilecek. Bati gelis için ise vatandaslar, Okan Merzeci Bulvari istikametinden ister saga dönüp GMK Bulvari’ni, ister sola dönüp 2,5 Çevre Yolu’nu kullanabilecek. Vatandaslar, ayrica trafige açik olan Hüseyin Okan Merzeci Bulvari Göçmen Kavsagi kuzey-güney istikametini kullanabilecek.

Göçmen Kavsagi’na yapilacak olan katli kavsak dolayisiyla MESKI Genel Müdürlügü tarafindan 26. Cadde, Hüseyin Okan Merzeci Bulvari ve Egriçam Mahallesi’ni kapsayacak deplase çalismalarina devam ediliyor. Çalisma kapsaminda yeni yapilacak katli kavsagin geçecegi yolun altinda bulunan yagmur suyu ve içme suyu hatlari yenilenerek tasiniyor. Çalismalarin tamamlanmasiyla söz konusu bölgelere modern içme suyu ve yagmur suyu hatlari kazandirilmis olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile