Meslek Liselerindeki Teorik Ve Uygulamali Egitimler Incelendi

Meslek Liselerindeki Teorik Ve Uygulamali Egitimler Incelendi

Adiyaman Il Milli Egitim Müdürü Ali Tosun, okul ziyaretleri çerçevesinde ilde bulunan meslek liselerinde teorik ve uygulamali egitimleri faaliyetlerini inceledi.

Il Milli Egitim Müdürü Ali Tosun, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Ali Tosun, lisede yürütülen egitim ve ögretim faaliyetleri hakkinda okul idarecilerinden bilgi alarak uygulamali egitim atölyelerini gezdi.

Yapilan çalismalari yerinde inceleyen Il Milli Egitim Müdürü Ali Tosun, "Meslek liselerimizdeki ögrencilerimiz, seçtikleri alanda edindikleri deneyim ile uzmanlasacak ve kendi sektörlerinde aranan kisiler haline gelecekler. Bu anlamda bakanligimizin faaliyetleri dogrultusunda Adiyaman Il Milli Egitim Müdürlügü olarak meslek liselerimizdeki çalisma alanlarimizi ve atölyelerimizi nitelik ve nicelik açisindan gelistirmek için çalisiyoruz. Meslek liselerimizin, ilimizdeki istihdam çalismalarina ciddi katkilar sunmasini planliyoruz” diye konustu.

Ziyaret esnasinda okul yöneticileri ve ögretmenlerin öneri ve taleplerini dinleyen Müdür Ali Tosun, ögrencilerle sohbet ederek çalismalarinda basarilar diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile