Meslek Sahibi Kadınlar Can ve Sakallı İle Biraraya Geldi

Meslek Sahibi Kadınlar Can ve Sakallı İle Biraraya Geldi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, BPW Türkiye İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu üyeleri ile bir araya geldi.

Odunpazarı Belediyesi'nde düzenlenen programa BPW Türkiye Federasyon Başkan Yardımcısı Dr. Serap Çuhadaroğlu, Eskişehir Dernek Başkanı Prof. Dr. Berrin Erbay ve Dernek Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Özlem Atalık katıldı.

Ziyarette AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ya BPW Türkiye Federasyonuna sağladıkları önemli destekten dolayı teşekkür eden Federasyon Başkan Yardımcısı Dr. Serap Çuhadaroğlu, 7 Ekim’de Odunpazarı’nda gerçekleştirecekleri programa Can ve Sakallı’yı davet etti.

BPW Türkiye İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonuna Can ve Sakallı’nın verdiği önemin kendileri için büyük anlam ifade ettiğini vurgulayan Eskişehir Dernek Başkanı Prof. Dr. Berrin Erbay, ilerleyen dönemde birçok ortak projede birlikte çalışacaklarını ifade etti.

BPW Türkiye İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu üyelerinin gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren milletvekili Ülker Can ve Başkan Sakallı ise yaptıkları konuşmalarda federasyona desteklerinin artarak devam edeceğini belirttiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile