Mesleki Eğitim Çalıştayı‘na Elektrik Kesintileri Damgasını Vurdu

İşkur Hatay İl Müdürlüğü‘nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Mesleki Eğitim Çalıştayı Taslak” programına elektrik kesintisi damgasını vurdu.

İşkur Hatay İl Müdürlüğü‘nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Mesleki Eğitim Çalıştayı Taslak” programına elektrik kesintisi damgasını vurdu. Hatay‘da bir oteldeki çalıştay sırasında iki kez yaşanan ve yaklaşık 5‘er dakika süren kesintiler sebebiyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Biçer’in çevresi korumalar tarafından sarıldı. Elektrik kesintilerine İşkur Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli sert tepki gösterdi.

    İki gün sürecek çalıştayın ilk gününde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, 2023 yılı hedefleri, istihdam ve mesleki eğitimin önemine ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

    Açılış konuşmalarının ardından program çerçevesinde İşkur’un gerçekleştirdiği çalışmaları anlatmak üzere kürsüye çıkan İşkur Genel Müdürü Kemal Biçerli, konuşmasına başladığı anda elektrikler kesildi. İlk kesinti yaklaşık 4 dakika sürdü. İlk kesintinin ardından sunumun tekrar ekrana yansımasını bekleyen konuklar yeniden yaşanan kesinti karşısında şaşırdı. Yaklaşık 6 dakika süren ikinci kesinti sırasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Biçer’in çevresi korumalar tarafından sarıldı, bir koruma da salona el feneri getirdi.

    Yaşanan ikinci elektrik kesintisine de kürsüde yakalanan İşkur Genel Müdürü M. Kemal Biçerli, yaşanan kesintiye tepki göstererek, “2011 Türkiye’sinde işgücü manzaraları demiştik, ama galiba 2011 Türkiye’sinde elektrik manzaraları da dememiz gerekecek. Olmaması gereken iki elektrik kesintisi de bizi buldu.” dedi. Genel Müdür Biçerli konuşmasına slayt gösterimi olmadan devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile