Mesleki Egitimde Kolektif Etki Çalistayi  Düzenlenecek

Mesleki Egitimde Kolektif Etki Çalistayi Düzenlenecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) ve Milli Egitim Bakanligi’nin (MEB), nitelikli insan gücünün olusturulmasi, meslek liselerindeki bölümlerin güncellenmesi ve sartlarinin iyilestirilmesi amaciyla hayata geçirdigi “81 il 81 Meslek Lisesi” projesi kapsaminda, Malatya’da “Mesleki Egitimde Kolektif Etki Çalistayi” düzenlenecek.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) ile Malatya Il Milli Egitim Müdürlügü ortakliginda, “Birlik’te Yeni’den” mottosuyla düzenlenecek olan çalistay, 29 Haziran Sali günü Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi 15 Temmuz Sehitleri Konferans Salonu’nda gerçeklestirilecek.

Çalistayda mesleki egitime is dünyasinin bakis açisi, istihdamda nitelikli personel ihtiyaç analiz tespiti, mesleki egitim ve dünyadaki mesleklerin degisim yönü konulari ele alinacak.

Inönü Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Gökhan Tuncel’in moderasyonunda gün boyu sürecek olan çalistayda, Milli Egitim Bakanligi Mesleki Egitim Daire Baskani Süleyman Akgül “Mesleki Egitim Merkezlerinin Islevi”, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Celal Abbas Karaduman “TOBB-MEB Mesleki Egitim Protokolü Çerçevesinde Isbirligi ve Olanaklari”, Baykan Denim AS. Insan Kaynaklari Müdürü Elif Güven “Mesleki egitimde nitelikli insan kaynaklarinda is dünyasinin beklentileri ve dünyadaki mesleklerin degisim yönü” ve Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Suat Kiliç, “Meslek liselerin mesleki anlamda ihtiyaç analizi ve çözüm önerileri” konularinda sunum yapacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile