Meslektaslarindan Sehit Aybüke Ögretmenin Ailesine Ziyaret

Safranbolu Ilçe Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs ve beraberindeki ögretmenler, Batman'in Kozluk ilçesinde, 4 yil önce Belediye Baskani Veysi Isik'in aracina yönelik terör saldirisinda sehit olan müzik ögretmeni Senay Aybüke Yalçin'in ailesini ziyaret etti.

24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla Gümüs ve ögretmenler, Safranbolu ilçesinde yasayan sehit Aybüke ögretmenin annesi Zehra Yalçin'in Emek Mahallesi'ndeki evine gitti.

Anneyle bir süre sohbet ederek çiçek veren Gümüs, kutsal vazifeyi yerine getirirken vatan ugruna canlarini verip sehit olan ögretmenlerin oldugunu belirterek, "Hem ögretmenlik hem sehitlik. Bir insan için bundan daha degerli ve üstün bir makam olmasa gerek. Aybüke ögretmenimiz de bu makama erismis bir ögretmenimiz. Sehitlerimiz, en kiymetli varligimiz, sehit ailelerimiz de sehitlerimizin bize emanetidir. Sehit ailelerinin rizasini kazanmaya ve onlarin her daim yanlarinda olmaya gayret ediyoruz." ifadelerini kullandi.

Batman'in Kozluk ilçesinde, 9 Haziran 2017'de, Belediye Baskani Veysi Isik'in aracina yönelik PKK'li teröristlerce düzenlenen saldirida, karne dagitim töreninin ardindan evine giden müzik ögretmeni Senay Aybüke Yalçin agir yaralanmis, kaldirildigi Kozluk Devlet Hastanesinde sehit olmustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile