Mesudiye'de TOKİ evleri için çalışma başlatıldı

Mesudiye Belediyesi halka açık olarak yaptığı eylül ayı olağan meclis toplantısında önemli kararlara imza attı. Toplantıda ilçenin konut sıkıntısına v

Mesudiye Belediyesi halka açık olarak yaptığı eylül ayı olağan meclis toplantısında önemli kararlara imza attı. Toplantıda ilçenin konut sıkıntısına ve nüfus problemine çözüm getirecek TOKİ projesi kararı alındı.

Mesudiye merkez Kışla Mahallesi Mandıra Mevkii'nde hazineye ait olan 25 dönüm arazi üzerinde 200 konutluk TOKİ projesini hayata geçirmek için çalışma başlatıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İsa Gül, "Bu proje hayata geçirildiğinde artık oturulabilir ev bulamayan amir memurlar tayinini geri almaya uğraşmayacak. Merkezi ısıtma sistemi ve sosyal donatıları ile birlikte yeni Mesudiye olacak olan projeyi tüm Mesudiyelilerimizin ve siyasilerimizin sahip çıkmasını bekliyoruz. Öncelikle bu konutlardan Mesudiye de ikamet eden insanlarımızın müracaatı alınacak daha sonra dışarıda yaşayan hemşerilerimizin başvuruları kabul edilecek. Mesudiye Belediyemizce başvurular alınmaya başlanmıştır." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile