Mesut İngiltere maçında şov yaptı

Mesut İngiltere maçında şov yaptı

Dünya Kupası 2. tur karşılaşmasında Almanya'nın İngiltere'yi 4-1 yendiği maçta Mesut şov yaptı. Takım arkadaşları tarafından övgüler alan Mesut yere göğe sığdırılamadı...Mesut Özil, "Bu takımla gurur duyuyorum. Bu performansla yenemeyeceğimiz rakip yok" dedi.

  Dü ; nya Kupası 2 . tur karşılaşmasında Almanya ' nın İngiltere ' yi 4-1 yendiği maç ; ta Mesut şov yaptı . Takım arkadaşları tarafından ö ; vgü ; ler alan Mesut yere gö ; ğe sığdırılamadı . . . Mesut Ö ; zil , ' Bu takımla gurur duyuyorum . Bu performansla yenemeyeceğimiz rakip yok ' dedi .

İngiltere ' yi 4-1 ' lik farklı skorla mağlup eden Almanya Milli Takımı ' nda yine muhteşem bir futbol ortaya koyan Mesut Ö ; zil , ' Bu takımla gurur duyuyorum . Bu performansla yenemeyeceğimiz rakip yok ' dedi .


Almanya ' nın İngiltere ' yi 4-1 ' lik skorla geç ; erek Dü ; nya Kupası ' nda son 8 takım arasında adını yazdırması Almanya ' yı sevince boğdu . Almanya ' da adeta sevinç ; coşkularıyla hayat durdu . Oto konvoylarıyla sadece şehirlerde değil kasaba ve en kü ; ç ; ü ; k kö ; ylerde bile saatlerce turlar atıldı . İç ; kilerin su gibi aktığı Almanya ' da ellerinde bayraklar ve sarı-siyah-kırmızı renklerle sü ; slü ; otomobillerden bitmek tü ; kenmek bilmeyen korna sesleriyle bü ; yü ; k bir coşku yaşandı .

MESUT GURURLU

Maç ; ta ikinci golü ; n asistler arasında yer alan ve dö ; rdü ; ncü ; golü ; de kendi ceza sahası ö ; nü ; nden aldığı topla mü ; thiş bir deparla rakibini geç ; ip Mü ; ller ' e adeta ' al da at ' dercesine pas veren Mesut Ö ; zil karşılaşma sonrası , ' Bu takımla gurur duyuyorum . Kazandığımız iç ; in ç ; ok mutluyum . Ö ; nü ; mü ; ze kim gelirse gelsin yenmek iç ; in oynayacağız . Takımın gü ; cü ; ne , kapasitesine gü ; veniyorum . Arkadaşlık ise takım iç ; inde ç ; ok ç ; ok iyi ' diye konuştu .

ACISINA YARDIMCI OLDULAR

Maç ; ı naklen yayınlayan ARD Televizyonuna konuşan Mesut Ö ; zil , ' Babaannemin ö ; lü ; mü ; beni ç ; ok ü ; zdü ; . Fakat arkadaşlarım bana bu acılı gü ; nlerimde ç ; ok yardımcı oldular . Acımı hafifletmek iç ; in ellerinden gelen her şeyi yaptılar . Destek verdiler . Başta futbolcu arkadaşlarım olmak ü ; zere teknik yö ; netim ve idarecilerimize ç ; ok teşekkü ; r ediyorum ' dedi .

' HEDEF DÜ ; NYA ŞAMPİYONLUĞU '

Ö ; zil , sö ; zlerini şö ; yle sü ; rdü ; rdü ; :

' Takım olarak Dü ; nya Şampiyonu olmak istiyoruz . Bu nedenle rakibimiz kim olursa olsun farketmez . İngiltere karşısında neler yapabileceğimizi gö ; sterdiğimiz futbol ve attığımız 4 golle gö ; sterdik . Fakat asıl şimdi ç ; ok dikkatli olmamız gerekiyor . Sadece bir maç ; kazandık . Bunun iç ; in şımarmamalıyız Gelecek maç ; a daha iyi hazırlanmamız gerekir . Almanya ' yı daha da sevince boğmak arzusundayız . Tü ; m Almanyadaki coşkuyu dü ; şü ; nebiliyorum . '

TAKIM KAPTANI BALLACK ' TAN Ö ; VGÜ ;


Almanya ' nın orta sahasında oyun kurucu olarak her geç ; en gü ; n dahada başarılı olan Mesut Ö ; zil iç ; in milli takımın kaptanı Ballack ' tan ö ; vgü ; ler yağdı . . Alman milli takımında sakatlığı nedeniyle Gü ; ney Afrika ' da kadroda olamayan takım kaptanı Michael Ballack , ' Tü ; m takım ç ; ok başarılı bir futbol gö ; sterdi . Bu oyunu ve bu farklı galibiyeti doğrusu beklemiyordum . Mü ; ller ile Mesut takımın en iyileriydi . Mesut yine bu maç ; ta da meziyetlerini sergileyip ç ; ok ü ; stü ; n bir performans gö ; sterdi . Mesut ' un bu futbolunu devam ettireceğine inanıyorum ' dedi

' MESUT ZEVK VERİYOR '

ARD Televizyonunda maç ; ı yorumlayan Mö ; nchengladbach ve Real Madrid formalarını giyen Almanların eski futbol duayeni Gü ; nter Netzer de , ' Mesut yine dö ; ktü ; rdü ; . Sahada her yerde o vardı . Son golde attığı depar ve verdiği şık gol pasıyla ayakta alkışlanmalı . Onu seyretmekten zevk alıyorum . Yılların tecrü ; beli futbolcuları İngiliz takım kaptanı Gerard ve Lampard karşısında ç ; ok ç ; ok ü ; stü ; n oyun oynadı . Bu genç ; dahada bizi mesut edecek ' dedi .

MULLER ' DEN MESUT ' A TEŞEKKÜ ; R

Maç ; ta iki gol kaydeden 20 yaşındaki Thomas Mü ; ller de dö ; rdü ; ncü ; golü ; n hazırlayıcısı Mesut Ö ; zil ' e teşekkü ; r ederek ' Mesut topu ö ; yle gü ; zel ç ; ıkardıki bana sadece topu kaleye gö ; ndermek , dü ; ştü ; . Ç ; ok mutluyuz ' diye konuştu .


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile