Mesut Yar'ın o sorusu konuklarını gülme krizine soktu

Mesut Yar'ın o sorusu konuklarını gülme krizine soktu

Burada Laf Çok programına konuk olan ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, mürekkep balığı iskeletinden yaptığı heykelleri anlatmaya başlayınca stüdyoda bulunan diğer konuklar özellikle de Kadir Çöpdemir gülme krizine girdi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına Kadir Çöpdemir, Hazar Ergüçlü, Demet Sağıroğlu, Ebru Öztürk konuk oldu. Programda Demet Sağıroğlu, mürekkep balığı iskeletinden yaptığı heykelleri anlatmaya başlayınca stüdyoda kahkaha tufanı yaşandı.

Yar'ın Sağıroğlu'na, 'Müziğe ara verdiğin dönemde kendini kuş gagası heykellerine mi verdin' sorusu stüdyodaki konukları gülme krizine soktu.

Bunun üzerine Mesut Yar, 'Kuş gagası 'g' ile açıklamasında bulundu.

Araya giren Çöpdemir, 'Söyleyemedin ama onu' diye konuştu.

'Mürekkep balığı iskeleti' diyerek Mesut Yar'ı düzelten Demet Sağıroğlu, gülen konuklara, 'Ne gülüyorsunuz şurada sanat yapmışım' dedi.

'TÜRKİYE'YE REZİL OLDUK'

Gülmekten kendini alamayan Kadir Çöpdemir, 'Allah aşkına programı bitir Mesut. Gidelim evimize. Türkiye'ye rezil olduk' şeklinde konuştu.

Heykellerini bir türlü anlatamayan Sağıroğlu Çöpdemir'i 'Kadir gülme bir sakin dur ' diyerek uyardı. Ünlü şarkıcı, 'Ben bunu sonra göstereyim en iyisi' diyerek anlatmaktan vazgeçti.

'KUŞ KAKASI ANLAŞILDI'

Mesut Yar da, 'Kuş kakası anlaşıldı oradan başladı yanlışlıklar' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile