Metal Tasarımlar ve Oto Yedek Parça Sergisi Sanko Park'ta

Metal Tasarımlar ve Oto Yedek Parça Sergisi Sanko Park'ta

Alışverişin ve eğlencenin merkezi Sanko Park, metal tasarımlardan oluşan oto yedek parçaları sergisini ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Otomobil hurda parçalarından estetik ve mekanik görünümlü amazon kız figürlerini, kıyafet, kar zincirleri, elmacık kemiği, vida, boğaz-amortisör yayından oluşturuyor. Amazon kız figürlerinin yanında Yeniçeri figürleri, krank milinin omurilik kemiklere olarak, baskı balatası göbek formu olarak, amortisörlerin kol kasları olarak sergileniyor. Modern bir koltuk şeklinde, baskı balatası, pistonlar, direksiyon mafsalı, krank mili gibi parçalardan modern bir koltuğun şeklinde Nasreddin Hoca'nın Eşşeği tasvir edildi

Atık malzemeler kullanılarak oluşturulan üflemeli müzik aletlerinde otomobil-araç parçaları kamyon kornaları, su pompası ve atık metaller kullanıldı. Metallerin nefesinin yanında metal piyano, uzay aracı da otobüs kornaları, ayna mahrutisi ve karburatör motorundan elde edildi. Oto Yedek parçaları-Metal tasarımlar sergisi 3 Haziran'a kadar Sanko Park ziyaretçileriyle buluşacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile