Metal Yiyecek Kutusundaki Uyusturucuyu 'Bella' Buldu

Metal Yiyecek Kutusundaki Uyusturucuyu 'Bella' Buldu

Afyonkarahisar’da polis tarafindan gerçeklestirilen uyusturucu operasyonunda, çantanin içerisine konulan metal yiyecek kutusundaki kokain ve skunk isimli uyusturucu ‘Bella’ isimli narkotik köpegi buldu. Operasyon ani ise polis kamerasina yansidi.

Edinilen bilgilere göre, öncü ve artçi olarak ilerledikleri tespit edilen 2 otomobili takibe alan Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri araçlari Kütahya karayolu üzerindeki uygulama noktasinda durdurdu. Durdurulan otomobillerde Bella isimli egitimli narkotik köpegi ile arama yapan ekipler otomobillerden birinin bagajinda bulunan çantaya Bella’nin tepki verdigini fark etti. Çantayi açan ekipler metal yiyecek kutusu içerisine konulan 117 gram kokain ile posete sarili 1 kilo 120 gram skunk isimli uyusturucuyu ele geçirdi.

Operasyon ani ise polis kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi. Operasyonun ardindan her iki araçta bulunan Betilay B., Emirhan A., Murat Ö., Yusuf B., ve S.C. isimli sahislar gözaltina alindi. Sahislarin emniyetteki islemlerinin sürdügü bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile