Metamfetamini 'Cem Abi' Diye Kodlamis

Metamfetamini 'Cem Abi' Diye Kodlamis

Kocaeli’de uyusturucu ticareti yaptigi iddiasiyla tutuklanan sanigin telefonunda yapilan incelemelerde metamfetamini "Cem abi" diyerek kodladigi ortaya çikti.

Kocaeli’de yasayan Ö.G.’nin uyusturucu ticareti yaptigina iliskin bilgiler elde eden polis ekipleri, düzenlenen operasyonla süpheliyi gözaltina almis, üstünde ve aracinda yapila aramada ise 14 gram metamfetamin ile 99 uyusturucu hap ele geçirmisti. Süpheli, emniyette tamamlanan islemlerinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklanmisti. Süphelinin yapilan telefon incelemesinde metamfetamini "Cem abi" diyerek kodladigi ortaya çikti.

"Sadece kullaniciyim"

Hakkinda "uyusturucu ticareti yapmak" suçundan dava açilan sanigin yargilanmasina devam edildi. Durusmaya tutuklu sanik Ö.G. ile avukati katildi.

Savunmasi için söz hakki verilen sanik Ö.G., uyusturucu ticareti yapmadigini sadece kullanici oldugunu iddia ederek, tahliye ve beraatini istedi. Sanik avukati ise "Müvekkilim esi ile ayrilma durumuna gelmistir. Ele geçirilen madde kullanim miktari sinirindadir. Müvekkilimin tahliyesini talep ediyoruz" dedi.

Mahkeme heyeti, sanigin tutukluluk halinin devamina karar vererek, durusmayi erteledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile