Metaverse'de Ilk...Sanal Evrende Mobilya Satisi Basladi

Metaverse'de Ilk...Sanal Evrende Mobilya Satisi Basladi

Türkiye’nin önemli mobilya üreticilerinden Saloni Mobilya Türkiye’de ve dünyada NFT(non-fungible token) mobilya satisina baslayan ilk firma olarak bir ilke imza atti.

Dünyada 72 ülkeye ihracat gerçeklestiren, Türkiye’de 100’ün üzerine satis noktasi ile Türkiye’nin en önemli mobilya üreticilerinden olan firma, metaverse (sanal evren) dünyasinda da satisa basladi.

Saloniverse markasi ile satisa sunulan Türkiye’nin ve dünyanin ilk NFT mobilyalari metaverse dünyasinda büyük ilgi görürken, Saloni Mobilya Yönetim Kurulu Baskani Haluk Özbek, yine bir ilki hayata geçirmenin sevincini yasadiklarini ifade etti.

Konuya iliskin açiklamalarda bulunan Haluk Özbek, "Kuruldugumuz günden bugüne kadar koltuk ve mobilya gruplarinda gerek tasarimlarimizla gerekse kaliteli ve ergonomik çizgimizle hep öncü ve sektöre yön veren bir anlayis içerisinde olduk. Gelisen ve degisen dünyada artik dijital unsurlar hayatin merkezine yerlesmis durumda. Biz de yine öncü olmak için kollari sivadik ve metaverse dünyasindaki ilk NFT mobilya satisina basladik."dedi.

Özbek, https://rarible.com/saloniverse/items adresinde Saloniverse magazasinda dünyanin ilk NFT mobilyasi koleksiyonlarin görülebilecegi sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile