Meteorolojiden Orta Karadeniz'e Kuvvetli Yagis Uyarisi

Meteorolojiden Orta Karadeniz'e Kuvvetli Yagis Uyarisi

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlügü tarafindan Orta Karadeniz illeri Samsun, Ordu ve Amasya için kuvvetli yagis uyarisi yapildi.

Meteorolojiden yapilan uyarida, “Samsun Meteoroloji radarindan alinan son veriler ve yapilan son degerlendirmelere göre, önümüzdeki 5 saat içerisinde, Samsun çevrelerinde, özellikle Vezirköprü, Havza, Kavak, Ladik, Bafra, Asarcik, 19 Mayis ve Atakum ilçeleri ile Ordu’nun Ikizce, Akkus, Ünye, Çamas, Korgan, Kumru, Fatsa ilçelerinde ve Amasya’nin Merzifon, Gümüshaciköy ve Hamamözü ilçelerinde beklenen saganak ve gök gürültülü saganak yagislarin yerel kuvvetli olmasi beklendiginden meydana gelebilecek ani sel, su baskini, yildirim, dolu yagisi, yagis aninda kuvvetli rüzgar ve ulasimda aksamalara karsi dikkatli ve tedbirli olunmalidir” denildi.

Samsun Valiligi de su uyariyi yapti:

“Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün degerlendirmesine göre 22 Haziran Çarsamba günü 15.30-20.00 saatleri arasinda ilimizde görülecek saganak ve gök gürültülü saganak yagislarin yerel kuvvetli olmasi beklendiginden, muhtemel olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olunmalidir.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile