Metin Sentürk Manisa'da Gençlerle Bulustu

Metin Sentürk Manisa'da Gençlerle Bulustu

Ünlü sanatçi Metin Sentürk, Manisa’da KYK yurtlarinda kalan ögrencilerle bulustu.

Ünlü sanatçi Metin Sentürk, Gençlik ve Spor Bakanligi Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlügünün "Genç Bakis Açisi Programi" çerçevesinde Manisa’daki KYK yurtlarinda barinan üniversite ögrencileri ve sporcularla bir araya geldi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda ögrencilere söylesi ve konser düzenleyen Metin Sentürk, gençleri hem eglendirdi hem de onlarla hayat tecrübelerini paylasti. Gençlerin kendisi hakkinda merak ettigi sorulari yanitlayan Sentürk, onlari sahneye çagirarak sarkilar söyletti.

Programa Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu da telefon baglantisi ile katildi.

Burada gençlere seslenen Bakan Kasapoglu, "Genç arkadaslarimi gönülden selamliyorum. Metin Bey sag olsun, yurtlarda gençlerimizle bulusuyor. Sevgili gençler, yeter ki siz mutlu olun, biz sizler için tüm gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Hepinizin yeni yilini kutluyorum ve basarilar diliyorum" dedi.

Programa Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk, sube müdürleri, yurt müdürleri, ögrenciler ve sporcular katildi.

Program sonunda Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk, sanatçiya mesir macunu ve çiçek takdim etti. Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk, "Çok kiymetli sanatçimiz Metin Sentürk’ü ilimizde agirlayarak gençlerimizle bulusturduk. Gençlik ve Spor Bakanimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun destek ve tesvikleriyle bizler bu programlari gerçeklestiriyoruz. Amacimiz gençlerimizin egitimine, kisisel gelisimlerine katkida bulunmaktir. Bu etkinliklerimizi artirmaya devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile