Mezarlik Ziyaretine Gitti, Araci Yandi

Mezarlik Ziyaretine Gitti, Araci Yandi

Karaman’da mezarlik ziyaretine giden vatandasin park halindeki araci yandi.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi, Il Emniyet Müdürlügü binasi yakininda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.Ç. isimli vatandas mezarlik ziyareti yapmak için 70 ES 462 plakali Peugeot marka hafif ticari araci ile sehir mezarligina geldi. Aracini yol kenarina park eden B.Ç., daha sonra mezarliga girdi. Bir süre sonra oradan geçmekte olan vatandaslar aracin motor kismindan dumanlarin yükseldigini görerek durumu 112 Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi motor kismindan yanmaya baslayan araca müdahale ederek kisa sürede söndürdü. Polis, plaka kaydindan telefon numarasina ulastigi araç sahibini olay yerine çagirdi.

Aracinin basina gelen sahibi gördügü manzara karsisinda bir süre saskinligini gizleyemedi. Itfaiyenin sogutma çalismalarini izleyen araç sahibi B.Ç., “Mezarliga dua etmek için girmistim. Daha 5 dakika olmadi. Aracin yandigini yoldan geçen vatandaslar görüp haber etmisler” diye konustu.

Elektrik kontagindan çiktigi belirlenen yanginla ilgili araç sahibi kimseden sikayetçi olmadigini söyledi.

Hafif ticari araç, itfaiye ve polis ekiplerinin ayrilmasindan sonra, sahibinin çagirdigi çekici ile olay yerinden götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile