Mezarliklarin Duvarlari Yapiliyor

Mezarliklarin Duvarlari Yapiliyor

Düzce Belediyesi Mezarliklar Müdürlügü, 2024 yilinin ilk 6 aylik sürecinde gerçeklestirdigi hizmetlerle vatandaslarin acili ve hassas günlerinde yanlarinda olmayi sürdürdü. Bu süreçte 898 cenazeye hizmet saglayan müdürlük, mevcut görevlerini de yerine getirmeye devam etti.

Düzce Belediyesi Mezarliklar Müdürlügü, 2024 yilinin ilk 6 aylik döneminde gerçeklestirdigi cenaze nakil, gasil, mezar hazirlama ve taziye hizmetlerinin rakamsal verilerini kamuoyu ile paylasti. Müdürlük, bu süreçte il disina 125, ilçe ve köylere 323, mahallelere ise 450 adet olmak üzere toplamda 898 cenazeye nakil islemlerinde hizmet saglarken, 612 cenazenin de gasil hizmetlerini yerine getirdi. 470 cenaze evine çadir, tabure ve çay kazani adi altinda taziye hizmetini de ücretsiz sekilde ulastiran müdürlük, pide ayran ikramlarini da sürdürdü.

Yilin ilk aylarinda Bahçesehir bölgesinde bulunan mezarligin iç yollarini, ada ve parsel kenarlarinin onarimi ile yenileme çalismasini tamamlayarak saglikli hale getiren müdürlük, Konuralp merkez mezarliklari genelinde baslatilarak tamamlanan mezarlik çevre duvarlari yapim çalismalarini Akinlar Mahalle Mezarligi ile sürdürdü.

Ihtiyaç duyulan diger mahalle mezarliklarinda da duvar yapim çalismalarina devam edecek olan müdürlük, merkez mahalle mezarliklarinin aydinlatilmasi projesi çerçevesinde Aziziye Mahalle Mezarliginda baslatilan günes enerji sistemli aydinlatma direkleri montajina da devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile