Mezitli Belediyesinden Plajlara Özel Düzenleme

Mezitli Belediyesinden Plajlara Özel Düzenleme

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, yaz sicaklarinin bastirmasiyla birlikte plajlara akin eden vatandaslarin denize rahat bir sekilde girebilmesi için, İçel Milli Emlak Müdürlügünden 5 ayri noktayi kiralayarak ücretsiz semsiye, sezlong ve duslar yerlestirerek, Viransehir Pompeiopolis Parki Plajinda aile bölümü olusturdu.

Aile plajina belli bir ücret karsiligi es ve çocuklari ile denize giren vatandaslar için özel bir alan olusturmak için kollari sivayan belediye, aile bölümünün etrafini estetik görünümü olan bir serit ile çevirdi, denize girenlerin rahatina yönelik düzenlemeler yapti. Dus, giyinme kabininden ücretsiz yararlanilirken, Mezitli Belediyesi sirketi Mutlu Mezitli A.S tarafindan büfe hizmeti de verilmeye baslandi. Görevliler de aile plajinda denize giren vatandaslara hizmet vermeye basladi.

Ayrica, Zabita Müdürlügüne bagli ekipler, denize giren vatandaslarin huzuru ve rahatligi için gün boyu devriye görevi yapiyor.

Kentin merkezinde bulunan ve yürüme mesafesinde olan Pompeiopolis Parkinin dünyanin essiz güzellikte plajlarindan birisine sahip olduguna dikkat çeken vatandaslar, “Tassiz, sig kumlarinin yani sira agaçlarin olusturdugu gölgeliklerle plaj ve piknik havasini birlikte yasayabilecegimiz ender yerlerden birisi. Ancak, gelisigüzel kullanim, mangal yakma ve bazi kisilerin yatmak için kullanmasi sebebiyle ailelerimizle gidemiyorduk. Ailemizle gitsek bile sürekli tedirginlik içerisinde denize girmekten korkuyorduk. Mezitli Belediyemiz burayi kiralayarak, hem temiz bir sekilde kullanimimiza sundu hem de lüks otellerde bulacagimiz konforu plaja tasidi. Görevliler hizmet ediyor, büfe hizmetinden yararlaniyor ve güvenli bir biçimde denize girebiliyoruz. Sonsuz tesekkürlerimizi sunariz” dediler.

Iki yila yakin bir çaba sonrasi Mezitli’de 5 ayri noktayi kiraladiklarini, vatandaslara temiz plaj ve ücretsiz sezlong, semsiye hizmeti sunduklarini dile getiren Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, “Yogun sikayetler üzerine plajlari daha düzenli ve temiz hale getirebilmek adina Milli Emlak Müdürlügünden 5 ayri noktayi kiraladik. Buralarda dus, sezlong, semsiye gibi ücretsiz hizmetler sunarken görevliler yerlestirerek asayis ve temizlik açisindan da güvenli plajlar olusturduk. Yine aileleriyle birlikte denize girmek isteyen vatandaslarimiza da özel ücretli bölüm olusturarak bazi ayricalikli hizmetler sunmaya basladik. Büfe hizmetinin yani sira, giyinme ve dus kabinlerini, plajlari diledikleri gibi kullanabiliyorlar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile