Mezun Olan Ögrenciler Için Yemin Ve Kep Atma Töreni Düzelendi

Mezun Olan Ögrenciler Için Yemin Ve Kep Atma Töreni Düzelendi

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma ve Devrek Ilçelerinde bulunan Meslek Yüksekokullari Mezunlari yemin ve kep atma töreni yapildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Gida ve Tarim ile Devrek Meslek Yüksekokulu ve Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu’ndan 2020-2021 egitim-ögretim döneminde mezun olmaya hak kazanan ögrenciler için yemin ve kep atma töreni sosyal mesafe gözetilerek yapildi.

Çaycuma ve Devrek kampüslerimizde gerçeklestirilen yemin ve kep atma törenine, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufali, Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoglu, Devrek Belediye Baskani Çetin Bozkurt, Çaycuma Belediye Baskan Vekili Bahri Malakci, Persembe Belediye Baskani Ismail Inam, Üniversite Senatörleri, Çaycuma ve Devrek Kampüslerinde görev yapan akademik ve idari personel, ögrenciler ve aileleri katildi.

Diplomalarini alacak ögrencilerin kortej yürüyüsü ile yerlerine geçmesinin ardindan saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla tören basladi.

Törende Çaycuma Gida ve Tarim Meslek Yüksekokulunu birincilikle bitiren Gida Teknolojisi Bölümü mezunu Berfin Özcan ve Çaycuma Meslek Yüksekokulunu birincilikle bitiren Selin Öztürk ve Devrek Meslek Yüksekokulundan birincilikle mezun olan Asçilik Bölümü ögrencisi Selma Karakurt mezun ögrenciler adina konustu.

Törenin devaminda Çaycuma Gida ve Tarim Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Ferhat Sen ve Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazici ve Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Özcan Sezer açilis konusmalarini yaparak ögrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Törende konusma yapan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufali, sözlerine tüm dünyada yasanan Covid-19 sürecinin etkileri devam ederken diger yandan son dönemde yangin ve sel felaketlerinin de yasandigini belirterek dogal afetlerde hayatlarini kaybeden vatandaslara Allah’tan rahmet, yakinlarina bassagligi dileyerek basladi.

Rektör Çufali, “Meslek yüksekokulu ögrencilerimizin egitim dönemleri pandemi sürecine denk geldigi için çevrim içi egitim aldilar. Pandemi sebebiyle bir arada bulunamadik. Hepimiz için farkli deneyimlerin oldugu bir dönem oldu. Egitim faaliyetlerimiz disinda, bu süreçte kampüslerimizi gerek derslikler, gerek sosyal faaliyet alanlari gerekse cami yapimi ile genisletmeye devam ettik. Pandeminin hayatimizdan çikmasi için asilarimizi bir an önce yaptiralim ve yüz yüze egitime geçelim. Mezunlarimiza basta saglikli, basarili ve aydinlik bir gelecek diler, hepinizi tebrik ederim” dedi.

Mezuniyet töreninde ailelerini ve mezunlarimiza tebriklerini ileten Milletvekili Çolakoglu, asi çagrisinda bulunarak sözlerini tamamladi. Mezun olan ögrencilere diplomalari verildikten sonra yemin töreni Çaycuma Kampüsü mezunlari Dr. Ögr. Üyesi Imge Ihsane Özcan, Devrek Kampüsü mezunlari da Doç. Dr. Atakan Toprak esliginde yemin ettiler.

Mezuniyetlerini coskuyla keplerini havaya firlatarak kutlayan ögrenciler tören sonrasinda aileleriyle birlikte fotograf çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile