Mezun Olduklari Ortaokulda Tecrübelerini Anlattilar

Mezun Olduklari Ortaokulda Tecrübelerini Anlattilar

Sarigöl Mustafa Metin Imam Hatip Ortaokulundan 4 yil önce mezun olan ve bu yil yapilan üniversite sinavlarinda tip fakültesini kazanan iki ögrenci, okulda kurs gören ögrencilere tecrübelerini anlatarak moral verdi.

Sarigöl Mustafa Metin Imam Hatip Ortaokulu açilan yaz DYK kurslarinda 7. siniftan 8. sinifa geçen ögrencilere Türkçe, Matematik ve Fen bilimleri derslerinden kurslar veriliyor. Temmuz ayinin basinda baslayan kurslarin agustos ayinin son haftasinda bitecegini ifade eden Sarigöl Mustafa Metin Imam Hatip Ortaokulu Müdürü Veysel Çetin, "Okulumuzda açilan yaz DYK kurslarimiza katilan ve yeni egitim ögretim yilinda LGS’ye girecek ögrencileri okulumuzdan mezun olup Denizli Yasar Kimil Fen Lisesine gönderdigimiz ve oradan da mezun olup Istanbul Üniversitesi Cerrahpasa Tip Fakültesini kazanan Erkan Kaya ve okulumuzdan mezun olup Cedide Abalioglu Anadolu Imam Hatip Lisesi’ne gönderdigimiz ve oradan da Ankara Üniversitesi Tip Fakültesini kazanan ögrencimiz Süleyman Günay ziyaret ederek, LGS’ye girecek ögrencilerimize tecrübelerini anlatti. Mezun ögrencilerimiz, düzenli ve disiplinli çalisma sonucunda basarinin geldigini anlatarak moral verdi. Ögrencilerle söyleyisi yapti." dedi.

Sarigöl Mustafa Metin Imam Hatip Ortaokulu Müdürü Veysel Çetin kendisini ziyarete gelen ve tip fakültelerini kazanan ögrencilerini tebrik ederek kutladi ve çesitli hediyeler takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile