'Mhp Acemilik Yapmaz'

"Mhp Acemilik Yapmaz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, Türkiye‘nin problemlerini bildiklerini belirterek, "MHP‘nin acemiliği olmaz. Problemleri çözmeye hazırız" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa milletvekili adayı İsmet Büyükataman, partililer ile birlikte Türkiye Genç İşadamları Derneği (TUGİAD) Bursa Şubesi‘ni ziyaret etti. Sivil toplum örgütlerinin ülke yönetiminde söz sahibi olmasını istediklerini söyleyen Büyükataman, sanayicilere politikadan uzak durmamaları konusunda tavsiyede bulundu. Türkiye‘nin ve Bursa‘nın sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ve bunları çözmeye hazır olduklarını dile getiren Büyükataman, iktidara geldiklerinde sivil toplum

örgütleriyle ‘Yıldızlar Konseyi‘ni oluşturacaklarını söyledi.

"MHP‘NİN ACEMİLİĞİ OLMAZ"

MHP‘nin seçim beyannamesini 2 yıllık çalışmanın ardından hazırladığını söyleyen Büyükataman, "İlk seçim beyannamesini açıklayan parti MHP‘dir. 42 yıllık tecrübeye sahibiz. Yetişmiş müstesna kadrolarımız var. Bu konuda gönül huzuru içerisinde ülke yönetim sorumluluğunu emanet edebileceğimiz arkadaşlarımız var. Acemiliğimiz olmaz. Türkiye‘yi biliyoruz. Problemleri çok yakından takip ediyoruz. Bu problemlerle ilgili çok gerçekçi ve ayakları yere basan çözüm önerilerimiz var. İddialıyız" diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Murat Coşkunkan, MHP‘ye seçim sürecinde başarılar diledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile