MHP Aydin Il Baskani Alicik'in 19 Mayis Mesaji

MHP Aydin Il Baskani Alicik'in 19 Mayis Mesaji

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydin Il Baskani Haluk Alicik, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimlayarak, “Her sey ilk adimla basladi. Adimlar birlesti mücadele oldu. Mücadeleler hizlandi, tarihle birlesti, tarihin sayfalarini mühürler vurdu ve o tarih Türk diye okundu” dedi.



MHP Aydin Il Baskani Haluk Alicik, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla yayimladigi mesajinda, “19 Mayis 1919, aklin, asaletin sabrin, Türk milliyetçiligi suurunun, stratejinin ve bagimsizlik sevdasinin ürünüdür. 19 Mayis, milli dirilisin yürüyüsüdür. 19 Mayis, zalime, haine, alçaga, isbirlikçiye yildirim gibi çarpan Türk’ün kudretli yürüyüsüdür. Bu yürüyüs, vatani sahipsiz, çaresiz, kimsesiz sananlara karsi var olma kavgasidir. Bu yürüyüs, bitmemizi, tükenmemizi, gitmemizi, yersiz yurtsuz kalmamizi projelendiren müstevlileri Izmir’e kadar kovalayan iradenin eseridir. Bu esere leke sürdürmemek için biz de Cumhur Ittifaki ile gelecegimize isik tutuyor, 2023’ün güçlü Türkiye’sini 19 Mayis 1919 ruhuyla sahipleniyor ve kucakliyoruz. Gençlerimizin, dünün saygin hatiralarina mutlaka sahip çikacagina, art niyetlilere ve bunlara çanak tutanlara firsat vermeyecegine yürekten inaniyoruz. Türk gençligi akliyla, ahlakiyla, inanciyla, zekasiyla, zarafetiyle, edebiyle, erdemiyle, cesaretiyle parlayan kiliçtir, tutan kalemdir, okuyan kabiliyettir, seven kalptir, sevilen kalenderliktir. Türk gençligi öz ufkumuz, göz nurumuz, gönül surumuzdur. Gençlerimiz gelecege yazilmis ve henüz açilmamis mesajimizdir. Hepsi var olsun, hepsi mutlu olsun, yollari ve bahtlari da açik olsun. Türklük gurur ve suuru, Islam ahlak ve fazileti ile donanmis, endüstri 4.0 disiplininde, bir elinde ilim, diger elinde ahlak ve erdem olan, büyük Türkiye’nin ana dinamigi, bagimsizligimizin, birlik ve beraberligimizin bilegi bükülmez bekçileri, Atatürk’ümüzün umudu Türk gençligimizin Türk Milletimizi güçlü yarinlara tasiyacagina yürekten inaniyoruz” dedi.



"Ne Mutlu Türküm Diyene, seslenisi bizim irade bayragimizdir. Muhtaç oldugumuz kudret ise bu damarlardaki asil kandadir” diyen MHP Aydin Il Baskani Haluk Alicik, mesajinin devaminda sunlari kaydetti; “19 Mayis suuru geçmiste oldugu gibi diri, Samsun’a çikan irade hala damarlarimizdadir. 19 Mayis 1919’un 103. yil dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Türk milliyetçisi kahramanlari ve aziz sehitlerimizi sükranla, minnetle ve rahmetle bir kez daha aniyor, aziz hatiralari önünde hürmetle egiliyorum. Türk gençliginin ve Türk Milleti’nin ve yürekli efe hemserilerimin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni yürekten kutluyorum."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile