MHP Aydın Merkez İlçe’de Mehmet Uysal Güven Tazeledi

MHP Aydın Merkez İlçe’de Mehmet Uysal Güven Tazeledi

MHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu’nda mevcut İlçe Başkanı Mehmet Uysal güven tazeledi.

MHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu, Aydın Kültür Merkezi 'nde yapıldı. Kongreye MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP 'li eski vekiller Ertuğrul Kumcuoğlu ve Recep Taner, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Eralp Atay, Aydın Ziraat Odası Genel Sekreteri Zeki Sarıoğlu, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle partililer katıldı.Divan başkanlığını MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak 'ın yaptığı kongrede divan heyeti Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, MHP İl Başkanı Hasan Muti, MHP Sultanhisar İlçe Başkanı Fazı Törün ve MHP İl Başkan Yardımcısı Coşkun Manuş 'tan oluştu.

Kongrenin açılışında konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal, 2,5 yıl önce devir aldıkları görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Yönetimde bulunduğumuz süre zarfında partilimiz ve partililerimizin başını öne eğdirecek hiçbir eylemde bulunmadık. Mutlaka eksik kaldığımız yönlerimiz olmuştur. Ancak hep partimizi bir adım öne taşıma gayretinde olduk. Bu nedenle almış olduğumuz kararlar neticesinde kırılganlık gösteren arkadaşlarımızın da niyetimizin halis olduğunu bilmesini isterim. 43 yıllık şerefli bir mazisi olan partimizin de artık iktidar zamanı gelmiştir. Bunu başaracak olanlar bizleriz” dedi.

Siyasi partilerin demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğuna işaret eden Ali Uzunırmak da, “Demokrasi tek kademeli bir kavram değildir. Demokrasi bütün olarak inşa edilir ve yaşanırsa ancak öyle anlam kazanır. Demokrasinin bazı öğeleri çıkarılırsa domino taşı gibi dağılır. Biz halkımızı gerçek demokrasiyle tanıştırmak için mücadele edeceğiz. Bizim artık Türkiye 'de yaşananlara dur dememiz lazım. Yaşanlara karşı Türkiye 'de ülkücüler ayakta kaldı. O yüzden kıvranıyorlar. MHP düşünce olarak dünyadaki en doğru ve en kabul görecek bir fikrin savunucusudur. MHP konjonktür partisi değil, ulu bir çınardır” diye konuştu.

MHP 'nin iktidara taşınması için el birliği ile mücadele edilmesi gerektiğine değinen Recep Taner ise, “Gençler ve bayanlar içinde MHP oylarını artırmak Sadece ülkücülerin oyuyla ve MHP 'lilerin oyuyla Türkiye 'de çok fazla bir şey yapılamıyor. Bizim birinci halka dediğimiz üyelerin ve eski dava arkadaşlarımızı bu halka içinde tutmamız gerekiyor. MHP 'li olmayıp da sempati duyabilenleri kazanmak gerekiyor. Aydın siyasetinde beraber mücadele etmemiz gerek. İl Genel Meclisinde bunu başardık. Bugün göğsümüzü gere gere MHP mührünü vurmaya çalışıyoruz. Merkez ilçede ve belediye başkanlıklarında sayımızı artıralım. Türkiye siyasi ve ekonomik yönden zor bir dönemden geçiyor. Ülkenin siyasi gidişatı kötü. 19 Mayıs meselesi de dikkat edilmelidir. Temel değerlerimizle oynamaya çalışıyor. Bu hassas dönemde çok dikkat etmeli ve birlikteliğimizi korumalıyız” şeklinde konuştu.

Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. MHP Merkez İlçe Başkan Mehmet Uysal başkanlığında hazırlanan tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut yönetim güven tazeledi. Mehmet Uysal başkanlığında oluşturulan MHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı 'nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu. Yusuf Sayıntürk, Mehmet Fevzi Özkul, Fatih Esmek, İsmail Hakkı Gül, Seyhan Öncer, Ahmet Tabak, Ahmet Bayrak, Mehmet Ekim, Ahmet Adıgüzel, Yüksel Dağ, Süheyla Soysal, Dursun Kuşaksız, Kasım Durmaz, Ali Sert, Sadettin Ayaz, Mustafa Tacır, Burhan Bozkurt, Muhittin Kocayiğit, Ecehan Kır Karaman, Ramazan Aker, Burak Yalçın, Rıza Kayaoğulları.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile