Mhp'de Aday Tanıtımları

Mhp'de Aday Tanıtımları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığı 12. belediye başkan adayını açıkladı.

MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Kabadüz İlçesi Belediye Başkan adaylarının Temel Duran olduğunu söyledi.

Enginyurt, MHP olarak Ordu’da başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere Ordu ilindeki bütün belediye başkanlıklarına talip olduklarını belirterek, “Şu anda diğer siyasi partiler iç işleriyle uğraşırken, birçok ilçede aday dahi bulamazken biz MHP olarak 19 ilçemizin 12. belediye başkanını açıklayarak ve Ramazan ayının sonuna kadar da 19 ilçemizin tamamını açıklayarak Ordu’da talip olduğumuz Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 19 ilçe belediye başkanlığını MHP kazanacak. Bugün de Ordu’nun güzel ilçelerinden ve şirin bir beldesi olan, turizm de eğer iyi yönlendirilebilirse Ordu’ya büyük katma değer kazandıracak olan yaylalarıyla, güzellikleriyle Ordu’da insanların en güzel şekilde yaşamayı hak ettiği Kabadüz İlçesinin Belediye başkan adayımız Temel Duran’dır” diye konuştu.

MHP Kabadüz Belediye Başkan Adayı Temel Duran da adaylığının Kabadüz halkına ve Ordu’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile