Mhp‘de Bisküvili İltihak Töreni

Mhp‘de Bisküvili İltihak Töreni

MHP Lideri Devlet Bahçeli‘nin geçtiğimiz günlerde Yozgat‘taki miting konuşması sırasında bisküviye ‘püskevit‘ demesinin yankıları sürerken, MHP Bursa Teşkilatı‘nda bisküvili iltihak töreni düzenledi.

Basın toplantısı öncesi masalara konan bisküvi ve lokumlar davetlilere ikram edildi. HEPAR‘dan MHP‘ye katılan 8 milletvekili adayı ve 2 Yıldırım İlçe Teşkilatı üyesi, rozetlerini bisküvi yiyerek kutladı.

MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, MHP‘nin her gün gücüne güç kattığını belirterek, "Geçen hafta partimize üye olanların yanı sıra HEPAR‘dan Bursa milletvekili adayı olan 8 kişi de MHP‘yi tercih etti. Yeni üyelerimizi verdikleri karardan dolayı teşekkür ediyorum. MHP kadroları her geçen gün büyüyor" dedi.

MHP Bursa milletvekili Necati Özensoy, MHP‘nin tek başına iktidar parolasıyla seçimlere hazırlandığını ifade ederek, "12 Haziran genel seçimleri öncesi milletimizden olumlu tepkiler alıyoruz. Yeni üyeler bunun bir göstergesidir. Seçime kısa bir süre kaldı. Katılanların artacağına inanıyorum. MHP olarak Bursa‘da iddialıyız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Partililer, yeni üyelerle lokum ve bisküvi yedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile