Mhp'den Esnaf Odaları Birliğine Tepki

12 Eylül'de yapılacak olan referandum öncesi evet ve hayır oyu tartışmaları devam ediyor

12 Eylül'de yapılacak olan referandum öncesi evet ve hayır oyu tartışmaları devam ediyor. Esnaf Odaları Birliği tarafından Referandumda evet oyu kullanacakları yönünde yapılan açıklamaya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığından tepki geldi. MHP İl Başkanı Muzaffer Doğan "Birlik başkanı sadece kendi görüşü açıklamıştır, tüm esnaflar adına konuşamaz" dedi.
12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan Referandum öncesi Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden yapılan "Referandumda Evet Oyu Kullanacağız" açıklamasına Milliyetçi Hareket Partisinden tepki geldi. Esnaf ve Sanatkarları temsil eden bir kurumun böyle bir açıklama yapamayacağını ve bunun sadece bazı oda başkanlarının şahsi görüşleri olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Av. Muzaffer Doğan, "Hükümetin baskı yaparak insanların iradelerini ipotek altına aldığına maalesef şahit oluyoruz" dedi.
Doğan, Büyük bir hevesle EVET'i savunan il başkanı gibi davranan bütün insanlara şunu teklif ediyorum kendileriyle basın önünde televizyonda tartışalım, bana niçin evet dediklerini izah etsinler. Bende MHP'nin neden HAYIR dediğini televizyon önünde anlatayım. Gelin bu konuyu medya önünde tartışalım" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile