MHP’den Kan Bağışı Kampanyası

MHP’den Kan Bağışı Kampanyası

Afyonkarahisar MHP İl Başkanlığı tarafından kan bağışı kampanyası başlatıldı.

MHP İl binası önünde başlatılan kampanyaya MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve İl Başkanı Aziz Aslan’ın yanı sıra il ve ilçe yöneticileri katıldı.

MHP Milletvekili Yılmaz kampanyanın başlangıcında yaptığı konuşmada, MHP’nin sosyal konulardaki sorumluluğunun her zaman devam edeceğini söyledi.

MHP İl Başkanlığı tarafından birçok konuda sosyal duyarlılığın oluşması için kampanyaların yapıldığını belirten Yılmaz, yapılan kan bağışı kampanyasının da bunlarda bir tanesi oluğunu ifade etti.

Kan bağışı kampanyasının sembolik bir olay olmadığını belirten Milletvekili Yılmaz, “Kan çok önemli bir unsur. Her şeyin organiği yapılabilir ama bir damla kanın maalesef imali mümkün değil. Bilim ne kadar ilerlere ilerlesin üretilmesi mümkün değil. Bunun için mutlaka insan ihtiyaç var” dedi.

AFYONKARAHİSAR’DA MHP HEP İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

İl Başkanı Aziz Aslan ise, Afyonkarahisar’da ilk defa bir siyasi partinin Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenlendiğini ifade etti.

Sosyal bilinci geliştirmek, toplumun problemlerine parmak basmak ve ortak hareket etme olgusuna destek sağlamak düşüncesiyle MHP’nin kampanyalar düzenlediğini aktaran Aslan, “Şimdide toplum olarak özellikle Kurban Bayramı’na yakın olduğumuz bu günlerde, önümüzdeki süreçte hepimizin kana ihtiyacı olabileceği düşüncesiyle zamanlamayı da buna göre ayarlayarak, Kızılay ile birlikte ortaklaşa bir kan bağışı kampanyası başlattık. Afyonkarahisar’da siyasi parti olarak hep ilkleri biz gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Milletvekili Yılmaz ve MHP teşkilatı kan bağışında bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile