Mhp'den 'Yürekler Buluşuyor' Gecesi

Mhp'den 'Yürekler Buluşuyor' Gecesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toroslar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Toroslar'da Yürekler Buluşuyor' gecesinde, MHP'liler bir araya geldi.

Ayışığı Konferans ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen geceye MHP Mersin milletvekilleri Behiç Çelik ve Akif Akkuş ile Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, ilçe ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Programa ev sahipliği yapan MHP Toroslar İlçe Başkanı Nihat Soysal, gecede yaptığı konuşmada, teşkilatın faaliyetlerini anlatarak siyasetin bir meslek değil, insana hizmet olduğunu söyledi. Konuşmasında hükümeti de eleştiren Soysal, "Ülkemizde, üretimde kullanılan girdilerin pahalandığı, buna karşılık ürün fiyatlarının düştüğü, desteklerin azaldığı bir tarım politikası uygulanmaktadır. Bu durum, tarım sektöründe faaliyet gösteren vatandaşlarımızı üretim yapamaz hale getirmiştir. Maalesef karşımızda milli kimliğimizi tartışmaya açan, kimlik arayışına girmiş ve Türk milletinin soyunu, sopunu sorgulamaya başlayan, 'Türk' yerine 'Türkiyelilik' kavramı yerleştirmeye çalışan bir yönetim var. 'Kürt Açılımı' diye başladıkları, daha sonra adına 'Demokratik Açılım', 'Milli Birlik Açılımı' dedikleri açılımların kime, ne faydası olmuştur? Bilinmelidir ki, hükümetlerin öncelikli görevleri, uluslararası meselelerde ve müzakerelerde ülkemizin çıkarları gözetilirken, milletimizin selameti düşünülmelidir. Bugün dış politikamızı ABD'nin, iç politikamızı ise AB'nin himmet ve komutasına terk eden AK Parti zihniyetinin, bu gerçekleri anlama zamanı gelmiş ve geçmektedir. Bu boş vermişlik, milletimizin menfaatlerini koruma noktasında devleti çaresiz duruma düşürmüştür" dedi.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, dünyadaki özel konumu itibariyle Türkiye'nin üzerinde her ülkenin mutlak bir gözü olduğunu ifade ederek, "Türk milliyetçileri olarak, Misak-ı Milli sınırları içerisinde yaşayan, Türk milletinin ortak paydasını paylaşan, dili, dini, etnik kökeni ne olursa olsun Türk milleti mensubiyet şuuru içerisinde olan herkesi kucaklıyoruz. Bizim karşı olduğumuz nokta ise, bizi bize düşürmeye çalışanlara ve yıllardır et ve tırnak olmuş bu insanları hasım yapmaya çalışanlaradır" diye konuºtu.
MHP Mersin milletvekilleri Behiç Çelik ile Akif Akkuş da yaptıkları konuşmalarda, Türkiye'nin gündeminde olan en önemli meselenin Anayasa değişikliği olduğuna dikkat çekerek, Meclis'te MHP'li kadrolar olarak, bu konun her zaman takipçileri olduklarını ve Türk milletinin de bu konuda uyanık olmasını istediler. Türkiye'nin yönetiminin artık MHP'de olması gerektiğini belirten milletvekilleri, Mersin'in, MHP'nin göz bebeği olduğunu ve bunu da önümüzdeki seçimlerde göstereceklerini ifade ettiler.
Konuşmaların ardından program, Toroslar İlçe Teşkilatı Dans grubunun hazırlamış olduğu gösteriler ile devam etti. Gecede yerel Sanatçı Aybüke Ayberk de birbirinden güzel parçalarını seslendirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile