MHP Efeler'de Baskan Baskin Güven Tazeledi

MHP Efeler'de Baskan Baskin Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydin’da ilçe kongrelerine devam ederken 4. Olagan Kongresini yapan ve tek liste ile gidilen seçimlerde Efeler Ilçe Baskanligi’nda mevcut baskan Ahmet Baskin, yeniden seçilerek güven tazeledi.



MHP Aydin teskilatinda ilçe kongreleri heyecani devam ederken Efeler Ilçe Baskanligi da 4. Olagan Kongresi’ni gerçeklestirdi. 2018 yilinin Eylül ayindan bu yana Efeler Ilçe Baskanligi görevini yürüten mevcut baskan Ahmet Baskin da, yeniden aday gösterildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut baskan Baskin, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Bu zamana kadar partinin birligi ve dirligi için mücadele ettiklerini ifade eden Baskin, “MHP yarim asri geçen birikim ve tecrübesiyle, ilkeli ve tutarli durusuyla, siyasi ahlak ve olgunlugu ile Türkiye’nin önünü açarak serpilip gelismesine destek vermistir. Herhangi bir çikar gözetmeksizin, herhangi bir pazarlik sürecine dahil olmaksizin fedakarliksa fedakarlik, mücadele ise mücadele, bedelse bedel, kisacasi ne gerekiyorsa onu yapiyoruz. Sehitlerimiz ve gazilerimiz emin olsun ki mücadelemizden asla taviz vermeyecegiz. Ülkülerimizden sapmayacagiz” dedi.



Ahmet Baskin baskanligindaki Yönetim Kurulu, Edeviye Bozkurt, Ali Marmara, Mehmet Fevzi Özkul, Fatih Akyagci, Fethi Yagiz, Serkan Ünan, Kazim Sertçelik, Onur Cingöz, Selahattin Lokmacilar, Mehmet Ali Bertan, Hüseyin Levent Akçay, Halil Ibrahim Direk, Bülent Hayrettin Dönmez, Mahmut Simsek, Önder Karacan, Bülent Dönmez, Muhammet Pehlivanoglu, Musa Tassin, Mehmet Ugan, Mehmet Arat, Bilal Yesilyurt ve Serif Izcioglu isimlerinden olustu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile